У дома > Новини > Новини от индустрията

Преносим дрон тип Jammer

2024-08-30

Theпреносим дрон заглушителе леко, лесно за пренасяне устройство, създадено специално за бързо заглушаване и прогонване на дронове в движение. Основните му характеристики са малък размер, леко тегло и работа от един човек, което го прави подходящ за различни ситуации, които изискват гъвкава реакция и незабавно разгръщане. Има няколко вида преносими заглушители за дронове. Като например заглушители за раница, заглушители за куфари и заглушители за модули.


Заглушители за раницасе състои от хост и няколко или повече антени. Потребителят може да носи хоста на гърба си и след това да го управлява чрез дистанционно управление. Този заглушител съчетава преносимост със силни възможности за заглушаване. Може да се мести и управлява на различни места и има широк спектър на действие.

https://www.txjammer.com/products.html?Keywords=Раница



Заглушители на куфариса проектирани във формата на куфар. Оборудването обикновено е готово за употреба, не изисква сложни настройки и инсталация, поддържа заглушаване в множество честотни ленти и се характеризира с висока мощност, която може да се справи с множество дронове и заплахи от дронове на дълги разстояния.


Модулни заглушителисъдържат заглушители на различни честотни ленти, батерийни модули и антени. Неговите функционални характеристики позволяват на потребителите да конфигурират оборудването според изискванията на мисията. Той има голяма гъвкавост и тази функция също му позволява да се адаптира към различни сценарии на използване.

https://www.txjammer.com/compatible-anti-uav-defense-drone-detector-module.html


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept